Industrija Novice

Predstavitev nepremočljive motoristične torbe

2023-04-23
Danes predstavljamo novo nepremočljivo motoristično torbo. To torbo lahko uporabite kot torbo za potovalno torbo, lahko pa jo uporabite tudi kot torbo za suhi nahrbtnik.
Vodoodporna motoristična torba je narejena iz 600D poli prevlečenega s TPU, z uporabo visokofrekvenčnih varjenih šivov in ima dobro nepremočljivo sposobnost. Velikost torbe je 57X32X26CM in je 55L. Zgornja zadrga na nepremočljivi motoristični torbi je uporaba nepredušne zadrge, ki je standardna zadrga IPX 7, ki lahko prepreči vdor vode v vrečko.
S sprednjim mrežastim žepom na zadrgo na nepremočljivi motoristični torbi in primeren za držanje majhne opreme. Dvostranski privarjen žep z zadrgo in zelo priročen za držanje opreme za kampiranje ali česa, kar želite enostavno vzeti. Vodotesna motoristična torba z zvarjem dveh odsevnih trak, ko vozite motocikel ponoči, in lahko opazi drugega voznika. Z zgornjim žepom za zemljevid, v ta žep z zadrgo lahko postavite zemljevid, je snemljiv.

Vodoodporno motoristično torbo lahko nosite tudi kot torbo za suhi nahrbtnik. Dodali smo dva snemljiva trakova. Ko želite nositi kot torbo za suhi nahrbtnik, trak lahko namestite na torbo, ko želite to narediti kot torbo za motoriste, in trak lahko vzamete v torbo.

Waterproof Motorcycle BagWaterproof Motorcycle Bag


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept